domingo, 26 de agosto de 2007

etapa 6

3 agost 2007
villaviciosa-gijón-avilés-soto de luiña

portem 526km (avui 96km)
temps: 5:53
mitjana: 16,30km/h
queden: 279km

avui han començat les etapes programades, hem decidit arribar a soto de luiña i ho hem complert, tot i que enlloc dels 80km que marca la guia n'hem acabat fent 95. en part perque a la sortida hem hagut de fer una volta per salvar un tram no apte per ciclistes. la veritat és que ha estat la part més interessant amb un parell de ports de muntanya durets.
hem notat l'esforç d'ahir i malgrat que sabíem que era una etapa amb constants pujades i baixades, se'ns ha atragantat més del compte. de manera que després d'entrar i passar gijón, veure que avilés no valia gran cosa, hem optat per acabar per la via ràpida i agafar carretera i acabar el patiment quan abans millor. la carretera s'ha fet dura i perillosa, però ràpida (hem recuperat la mitjana que havíem perdut al començament). la única parada ha estat per dinar a muros de nalón: una safata sencera de macarrons, just després en ruta de nou i en 1 horeta hem arribat a l'alberg.
quan hem arribat ens ha sembla que estava ple perque l'esplanada del davant estava plena de tendes de campanya, però al final ha resultat que era un grup que nens fent el camí, i que l'alberg estava buit. espero que per la nit no fagin gaire soroll...

No hay comentarios: