domingo, 26 de agosto de 2007

etapa 4

1 agost 2007
güemes-santander-santillana-comillas-san vicente de la barquera

portem: 312km (avui 87,60km)
temps: 5:09
mitjana: 16,36km/h
quden: 460km


malgrat que era un etapa tranquilahem acabat fent 87km i ho he notat. ha estat una etapa trampa: primer vent en contra molt molest, la guia ens ha portat fent ziga-zagarespecte a la carretera i les forces ja no són el que eren.

al matí hem arribat a témer que no arribaríem a l'objectiu de l'etapa (comillas), però com la resta de dies, hi hem arribat per dinar i després hem allargat uns 15km més, fins a san vicente de la barquera... això sí amb la panxa plena el que implica molta incomoditat...
interessant santander i per oblidar el tram fins a santillana, on les muntanyes i les valls recuperen el protagonisme que havien cedit a polígons industrials i urbanitzacions bolet.
de santillana a san vicente, la costa és molt diferent al que havíem vist fins ara, la sensació és la d'estar a alta muntanya però quan s'obre una mica la vista tens el mar a tocar.

de moment l'alberg no té gaire història, un dormitori per 30 persones, ple per primer cop i poca cosa més, a part dels que el regenten que són bastant carregants... res a veure amb el d'ahir i a més segur que hi ha molts roncadors.
segurament anirem a sopar amb un matrimoni suís d'una seixantena que ve desde suïssa en bici i amb els que ja vem coincidir ahir.

No hay comentarios: